اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم

دستگیری سه تیم تروریستی توسط وزارت اطلاعات

با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی، سه تیم تروریستی متلاشی شد و عاملان انفجار تروریستی اول فروردین در سراوان دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ این انفجار کور تروریستی که در میدان کوزه سراوان رخ داد منجر به شهادت یک نوجوان شانزده ساله بلوچ و زخمی شدن چند عابر بی‌گناه شد. عناصر این تیم وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم، آموزش نظامی را در یک کشور خارجی دیده و با هدایت گروهک، اقدام به این جنایت کردند.

 

از این تیم که به دنبال اقدامات تروریستی دیگری بود یک قبضه کلت کمری، شصت کیلو مواد منفجره به همراه ریموت کنترل و چاشنی انفجاری، کشف و ضبط شد.

 

یک تیم دیگر نیز در سیستان و بلوچستان شناسایی و با دستگیری آن‌ها از چند اقدام ایذایی و تروریستی جلوگیری شد. این تیم با هدایت گروهک تروریستی جنایتکار مستقر در اروپا، به دنبال اقدامات تروریستی در سطح استان و انفجار وحشیانه در اماکن مذهبی، برای تفرقه افکنی و اختلافات مذهبی بود.

 

از سرکرده شرور این تیم تروریستی که سابقه قاچاق مواد مخدر و قتل دارد دو قبضه کلت کمری، دو قبضه کلاش به همراه مقادیری ابزار و مواد ساخت بمب کشف گردید.

 

همچنین یک تیم مسلح که برای اخاذی و اقدام تروریستی از اقلیم عراق وارد کشور شده بود؛ تحت رصد قرار گرفت و پس از درگیری مسلحانه در منطقه مرزی ارومیه، دو نفر از آن‌ها کشته و یک نفر متواری شد.

 

از این تیم تروریستی، دو قبضه کلاش، نارنجک، مواد انفجاری و مهمات به دست آمد.

 

وزارت اطلاعات به گروهک‌های تروریستی هشدار می‌دهد هرگونه اقدام علیه امنیت کشور، با واکنش قاطع و موثر مواجه خواهد شد. کشور‌هایی که مأمن فعالیت این گروه‌های تروریستی هستند، نیز باید پاسخگوی اقدامات تروریستی آن‌ها باشند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده